Hei

Jeg er Gårdsfruen i Midthuns Småfe i Gildeskål.

14. august deltar jeg på Villmarksdagen i Beiarn

4. september satser jeg på å bli med på Jæradagen i Glomfjord

25. september blir det markedsdag på kirkestedet Gildeskål

I mellom håper jeg å få poppet teltet rundt om, med Midthuns Småfe

I hovedsak er det skinnsøm og trykking jeg holder på med, men så blir det litt mer og.

Så istedenfor å oppta så mye plass på www.midthuns.com, ble det ei underside her.

Men alle mine ferdige produkter blir fortsatt å finne under gårdsbutikken 🙂 i påvente til at jeg får flyttet alt over hit, jobben pågår, så noen sider her er fortsatt tomme

 

Om svar fra meg på henvendelser her inne ikke når frem, send meg en sms på tlf. 46960150 

Gårdsfruens Puslerier

I mens bonden er på sauesanking, gjør slotta, gjødsler og andre bonde-greier, finner gårdsfruen tid til å pusle med litt andre ting.

Gårdsfruen brenner for, og prøver å lære seg å ta vare på, og utnytte det vi har på gården. Karder ull, spinner litt og tover av egen ull. Også klipper, trykker og syr i egne skinn. Til tider blir det kjøpt inn noen skinn og, for å få litt variasjon.

Syr og på bestilling.

Noe av det jeg har laget og solgt, er kommet i SkryteAlbumet, og det jeg enda har er lagt ut i nettbutikken på www.midthuns.com.

Jeg trykker gjerne på Gårdens skinn, tar kr. 175,- for trykk, og evt navn. Kr. 250,- for tekst og trykk. Priser pr skinn, inkl.mva.

Kanting, eller andre ønsker - Ta kontakt.

Har du et skinn eller en fell du ønsker trykk på? Ta kontakt, så lar det seg ordne, om du vil trykke selv, eller jeg trykker for deg. (fra kr. 300,- inkl mva.)

ELLERS Jo, videre på undersidene her finner du og at jeg sublimerer på tøy, kopper, flasker, puter mm. Jeg presser og vinyl på tøy, capser, termoser, dørskilt og mer. Og jeg printer spiselige sukker-kakelokk 😊

Så ta en titt videre, og ta kontakt, gjerne på tlf